Ons merk

Bij handigelamp.nl verkopen we lampen van ons merk Peerlights®.

Gemakkelijk💡

Bij Peerlights® vinden wij het enorm belangrijk dat de lampen gemakkelijk in gebruik en te installeren zijn. Alle lampen zijn supergemakkelijk te gebruiken en zijn altijd direct klaar voor gebruik. De lampen vereisen bijna geen handelingen voordat ze gebruikt kunnen worden. Elke lamp is voor iedereen toegankelijk.

Voegt echt wat toe✅

Wij zijn ervan overtuigd dat de lampen echt wat toevoegen aan uw leven. De ervaringen van voorgaande klanten laten zien dat de lampen echt wat toevoegen aan huis. De lampen op bewegingssensor zijn echt ideaal en bieden echt een oplossing voor veiligheid in het donker. We bieden met de draadloze lampen op accu of batterij een perfecte oplossing voor plekken die verlicht moeten worden maar die niet voorzien zijn van stroom. We proberen ook steeds meer buitenverlichting op zonne-energie aan te bieden die volledig op zichzelf werken.

Gegarandeerd een goed product🏆

We streven er altijd naar dat de klant tevreden is met de Peerlights lamp. Mocht er wat aan de hand zijn of werkt de lamp niet naar behoren dan regelen we altijd een nieuw product. De meeste producten (bewegingssensor, lichtsensor of met timer) die werken volledig automatisch na installatie. De lampen werken zo wanneer het nodig is of ingesteld en vereisen geen enkele handeling meer.

Duurzaam🌱

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker daarom is het nodig dat iedereen hierbij een steentje aan bijdraagt. Bij Peerlights® houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee. Dit doen wij door te kijken met onze technische kijk op verbruik en materialen. De lampen zijn allemaal LED en de verpakkingen zijn zoveel mogelijk van karton. De buitenlampen bestaan onder andere uit lampen die werken op zonne-energie die geen energie meer verbruiken.

Altijd hulp bij het gebruik📞

Zelf testen we alle lampen eerst voordat we ze aanbieden. Zo weten we precies hoe alle lampen werken en kunnen we helpen bij alle vragen. We staan altijd klaar om te helpen.