10% CASHBACK MET HANDIGE PUNTEN

Wat is de beste nachtlamp van 2021


Je staat op het punt om een nachtlamp aan te schaffen voor in je slaapkamer, babykamer, kinderkamer of gang. Er is veel keuze en dus luidt de vraag wat is nou het beste nachtlampje? Hier vindt je de voor- en nadelen over de nieuwste nachtlampjes en welke keuze het beste bij jou zou passen. Hierdoor weet je zeker dat je aan het eind van dit artikel de juiste keuze maakt en geen spijt hebt van een verkeerd gekocht nachtlampje.

Het belangrijkste om naar te kijken wanneer je op zoek bent naar een nachtlampje is de keuze tussen nachtlamp met warm licht of een nachtlamp met koud licht. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of je een nachtlampje met bewegingssensor of een nachtlampje met lichtsensor wilt.

Welk nachtlampje heb ik nodig voor in de babykamer?

Het is aan te raden om voor de babykamer warm licht te gebruiken. Zwoel licht heeft een slaapverwekkende werking tegenover wit licht.

Voordelen nachtlampje met bewegingssensor in babykamer

Mocht je het nachtlampje enkel willen gebruiken om op momenten te schijnen wanneer jij de kamer in komt is een lampje met bewegingssensor handig. Hierdoor heb je een nachtlamp met warm licht tijdens het geven van borstvoeding of wanneer jouw baby aandacht nodig heeft.

Voordelen nachtlampje met lichtsensor in babykamer

Heb je liever dat je kind een nachtlampje met warm licht heeft en de hele nacht door schijnt? Dan kun je het beste kiezen voor een nachtlampje met lichtsensor. Dan weet je zeker dat het lampje gaat branden zodra het donker wordt. Zo heb je ook altijd een lampje met zwoel licht als je baby aandacht nodig heeft.

Welk nachtlampje heb ik nodig voor in de kinderkamer?

Wil je een nachtlampje op de kinderkamer is het handig om te kijken naar een nachtlampje met warm licht. Het warme licht geeft een slaapverwekkende werking en is niet fel waardoor je een fijn nachtlampje hebt om mee te slapen.

Voordelen nachtlampje met bewegingssensor in kinderkamer

Hoewel de meeste nachtlampjes voor kinderkamer continue aan moeten blijven wanneer het donker is kan je ook een nachtlamp met bewegingssensor gebruiken om enkel aan te laten springen op de momenten wanneer dit nodig is. Is jouw kind bang om in het donker naar het toilet te moeten lopen of terug in bed te gaan liggen kan je bijvoorbeeld gebruik maken van lampjes met een bewegingssensor. Hierdoor is het enkel licht op de momenten dat het nodig is.

Voordelen nachtlampje met lichtsensor in kinderkamer

Vaak zijn kinderen wanneer ze jong zijn nog wel eens bang om in het donker in slaap te moeten vallen. Hierom is het handig om gebruik te maken van een nachtlampje. Het beste nachtlampje hiervoor is een nachtlampje met lichtsensor. Het nachtlampje met lichtsensor gaat automatisch aan wanneer het donker wordt en gaat automatisch uit wanneer het weer licht is. Hierdoor weet je zeker dat je het niet vergeet aan of uit te schakelen wanneer nodig.

Welk nachtlampje heb ik nodig voor in de gang?

In de avond of nacht zou je graag licht willen hebben op gang. Logisch voor als je bijvoorbeeld naar het toilet wilt of om andere reden in het donker door de gang moet lopen. Welk nachtlampje goed bij jou past voor in de gang is afhankelijk van vier punten. Wil jij het goed kunnen zien kun je kiezen voor een nachtlampje met wit licht. Om deze reden is een nachtlampje met wit licht een goede keuze als je gaat voor veiligheid. Is een subtiel lichtje al voldoende en wil je liever in ‘slaapmodus’ blijven zodat je daarna weer snel lekker kunt slapen kan je beter kiezen voor een nachtlampje met warm licht. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of je voor op de gang op zoek bent naar een nachtlampje met bewegingssensor of een nachtlampje met lichtsensor.

Voordelen nachtlampje met bewegingssensor in gang

Een nachtlampje met bewegingssensor in de gang kan handig zijn wanneer je niet de gehele nacht het lampje nodig hebt. Dit is natuurlijk afhankelijk van waarvoor je het lampje gebruikt. Gebruik je het nachtlampje enkel voor wat licht als je naar het toilet gaat? Dan kun je het beste kiezen voor een nachtlampje met bewegingssensor, zo weet je zeker dat het lampje alleen brand wanneer je het nodig hebt. Een nachtlampje met bewegingssensor in de gang biedt veel veiligheid, zeker wanneer je slecht ter been bent of veel objecten in de gang hebt staan. Kies je voor veiligheid? Dan kun je het beste voor een nachtlampje met wit licht gaan

Voordelen nachtlampje met lichtsensor in gang

Een nachtlampje met lichtsensor kan handig zijn wanneer je het gevoel van veiligheid wilt creëren of kan dienen als anti-inbraak lampje. Wanneer jij of kinderen van jou in de nacht graag met het licht aan slapen maar je liever niet het nachtlampje in de kamer zelf hebt kun je het nachtlampje het beste ophangen in de gang met de deur op een kier. Een nachtlampje met lichtsensor zorgt ervoor dat jouw nachtlampje automatisch aangaat wanneer het donker wordt en automatisch weer uitgaat wanneer het licht is. Hierdoor dient een nachtlampje met lichtsensor ook prima als anti-inbraak lampje.

Welk nachtlampje heb ik nodig voor in de badkamer?

Vind je het licht van de badkamer in de nacht te fel en kom je daarna slecht terug in slaap? Dan kun je het beste kiezen voor een nachtlampje met warm licht. Is het licht in de badkamer juist niet voldoende? Dan kan het helpen om een nachtlampje met wit licht in de badkamer op te hangen zodat je wel voldoende ziet. Nachtlampjes voor in de badkamer bieden ook veel veiligheid, er gebeuren veel ongelukken in badkamers. Hierom is het belangrijk om voldoende licht in jouw badkamer te hebben zodat je meer veiligheid creëert.

Voordelen nachtlampje met bewegingssensor badkamer

Het is belangrijk om te kijken of je een nachtlampje met bewegingssensor of een nachtlampje met lichtsensor wilt voor in de badkamer. Wil je dat het lampje enkel werkt wanneer je de badkamer in komt lopen en mag het nachtlampje daarna weer uit? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een nachtlampje met bewegingssensor.

Welk nachtlampje heb ik nodig voor bij de trap?

Op de trap gebeuren jaarlijks helaas te veel ongelukken. Zeker wanneer je slecht ter been bent of niet goed ziet in de nacht kan een trap een obstakel vormen. Gelukkig zijn er voldoende oplossingen om ervoor te zorgen dat je goed ziet waar je loopt waardoor je ongelukken kunt voorkomen. Wil jij enkel een nachtlampje bij de trap om het een beetje te kunnen zien maar ken je het verder wel redelijk uit je hoofd kun je kiezen voor een nachtlampje met warm licht. Wil jij het zekere voor het onzekere nemen en goed kunnen zien op de trap? Dan kun je het beste kiezen voor een nachtlampje met wit licht. De vraag is nu alleen nog, kies je voor een nachtlampje met bewegingssensor of kies je voor een nachtlampje met lichtsensor? Uiteraard is dat afhankelijk van jouw behoeftes. We noemen hieronder de voordelen voor beide soorten nachtlampjes.

Voordelen nachtlampje met bewegingssensor trap

Heb jij maar een klein beetje hulp nodig en wil je niet dat er de hele nacht licht schijnt bij de trap? Dan kun je het beste kiezen voor een nachtlampje met bewegingssensor. Dan weet je zeker dat het nachtlampje alleen aangaat wanneer je langs loopt.

Jij bent nu de lichtexpert

Je weet nu intussen precies welk nachtlampje voor welke situatie en behoefte het beste is! Heb je toch nog moeite met een keuze te maken kan je altijd contact met ons opnemen om je te laten adviseren. Ben je eigenlijk niet op zoek naar een nachtlampje maar naar andere lampen kan je die ook op deze website vinden. Heb je moeite met een keuze maken? Neem gerust contact met ons op.

 

Bekijk ons assortiment wit licht en warm licht nachtlampjes en met bewegingssensor of lichtsensor.


Laat een reactie achter