10% CASHBACK MET HANDIGE PUNTEN

Leukste tuinverlichting voor jouw tuin


Buitenverlichting – verschillende soorten

Als het om buitenverlichting gaat, denken wij aan de volgende twee basis soorten: functionele verlichting en sier/sfeer verlichting. Laten we eens een kijkje nemen in de wereld van tuinlampen.

Functionele buitenverlichting

Bij functionele tuinverlichting staat ‘het nut’ van de lamp voorop. De lamp moet donkere plekken of looppaadjes goed verlichten, zodat je kan ook in het donker alles goed kan zien. Daarnaast is het belangrijk dat de lamp het altijd doet. Ideaal is het als de lamp aan gaat bij beweging. Dit zorgt ervoor dat je altijd licht op je pad hebt, maar wanneer de lamp niet nodig is verbruikt deze ook geen energie. Andere handige functies voor functionele buitenverlichting zijn: een lichtsensor, een tijdsklok of een app waarmee je je lampjes kan bedienen. Met deze functies kan je altijd zorgen dat je lampen branden op de gewenste momenten.

Heb je geen stroom in je tuin en is dit niet gemakkelijk te regelen, maar wil je wel licht hebben in je tuin? Dat kan! Tegenwoordig is er veel buitenverlichting die je ook met een goede accu of zonnepaneel kan kopen. Het voordeel van zulke lampen is dan ook dat je ze overal kan plaatsen, omdat je niet meer afhankelijk bent van een stroompunt. Door de technologische ontwikkeling zijn accu’s en zonnecellen voor buitenverlichting gewoon goed en zul je er weinig tot geen problemen mee ondervinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sier/sfeer buitenverlichting

Naast functionele verlichting heb je ook lampjes die je ophangt om het lekker gezellig te maken in je tuin. Dit is sfeerverlichting. Denk bijvoorbeeld aan té gekke lichtslingers met allerlei soorten en maten lampjes erin. Een lichtslinger maakt van je tuin een feestje of kan een object (bijv: boom, tuinhuisje ect) in je tuin helemaal laten stralen!

Veel van onze sfeerlampen hebben ook nog eens super toffe features zoals: in stellen op een tijdsklok, besturen met je telefoon, in te stellen in alle kleuren van de regenboog, opladen door zonne-energie of gewoon met een USB-aansluiting en nog veel meer!

Wat ook geweldig is aan sfeerverlichting is dat ze vaak de leukste en gezelligste vormen hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld bolletjes, bloemetjes, bijtjes, sterretjes, ovaaltjes, kristallen en pegels. Er is altijd wel sfeerverlichting dat bij jouw past


Laat een reactie achter