10% CASHBACK MET HANDIGE PUNTEN

Gezelligste tuinverlichting van 2021 - Ledslingers aanraders!


Ben jij ook zo’n gezelligheidsmens? Na de kerstdagen is het altijd zo jammer om alle mooie kerstverlichting op te ruimen. Sommige mensen laten het nog een maandje hangen in de tuin, maar ruimen het daarna toch maar weer op, tot volgende jaar dan maar weer.

Toch is het ideaal als je in je tuin iets hebt hangen, wat gezellig is en het hele jaar kan blijven hangen. Tuinlampen hebben we natuurlijk allemaal of een lamp bij de voor- en/of achterdeur. Om de sfeer te vergroten, is het gewoon leuk om er lampjes bij te hebben, die niet standaard aan gaan ’s avonds, maar die je toch aan kunt zetten als je daar zin in hebt en het gezellig wilt maken. Daarom is een lichtslinger in de tuin (of in een overkapping) een echte aanrader.

Je kunt de lichtslingers kopen in diverse soorten en maten. Je kunt ze kopen met wit licht of met gekleurde lampjes. Let op hoe lang je de lichtslinger wilt hebben. De meeste lichtslingers zijn ongeveer 15 meter, maar de maten zijn verschillend evenals het aantal lampjes per lichtslinger.

 Nog een tip:

Het is belangrijk dat de bolletjes van kunststof zijn, maar wel van helder kunststof. Ze breken dan niet, maar ze zien er toch mooi uit. Het moet net lijken of glas is. Dan heb je mooi licht!!

 Lichtslinger met zonnepaneel

Je hebt ook lichtslingers met een zonnepaneel. Dat is natuurlijk ideaal, want nu heb je geen stopcontact nodig. Wel moet het zonnepaneel op een plek staan waar het zoveel mogelijk zonlicht opvangt. Deze lichtslingers kun je ook opladen met een USB-stick, indien nodig. Ook hier wordt een afstandsbediening meegeleverd voor diverse opties, zoals hierboven beschreven.

Een ingebouwde timer is ook aan te raden. Dan blijft de lichtslinger niet de hele nacht branden, bij een led slinger met alleen een lichtsensor zal de accu na een aantal dagen op zijn en zullen de lamp niet goed meer werken. Dan hoeft de lichtslinger niet onnodig lang te branden. ’s Winters kun je de lichtslinger 3 uur lang aanzetten. De lampen branden dan iets korter maar je hebt aan de zonne-energie wel genoeg om de lampen toch te laten branden.


1 reactie


  • Mirjam

    Krijgen jullie deze ook weer binnen: Tuinverlichting op zonne-energie 14 meter.

    Alvast bedankt voor uw reactie.

    MvrGr Mirjam


Laat een reactie achter